Dr. Stan

3-feature
Fondator Cronos Med si Chirurg Estetician

Dr. Constantin Stan

Cei care spun că frumusețea vine din interior nu greșesc. Aspectul fizic nu se lucrează doar la sală și nu se repară doar în sălile de operație. Pentru că organismul uman este aproximativ 70% apă, apa este cheia către frumusețe, dar și către sănătate. Iar apa hidrogenată obținută cu ajutorul Cronos Aqua este într-adevăr o apă a tinereții

Dr. Constantin Stan, fondatorul grupului Cronos Med, a visat timp de 30 de ani să dezvolte un concept integrativ care să reprezinte mai mult decât 3 clinici și un spital. În timpul miilor de ore petrecute În sala de operatie, încercand mereu să se autodepășească, să perfecționeze sau să breveteze, și-a transformat timpul într-un prieten.

A inventat o pensă chirurgicală care îi poartă numele și care este folosită în toată lumea, aparate de radiofrecvență, proteze mamare care au revoluționat lumea medicală și percepția despre forma sânului.

Numărul mare de pacienți dar și dorința acestora de a beneficia și de alte servicii de cea mai bună calitate, garantate de Dr. Constantin Stan, au dus la extinderea structurii inițiale. Astfel, Cronos Institute, Cronos Day Surgery, Cronos Beauty sunt noile clinici care aduc expertiza în domeniul esteticii.

Fie că vorbim de specialități precum Chirurgie Estetică, ORL, Chirurgie Generală, Chirurgie Oculo-Plastică, Dermatologie, Obstetrică și Ginecologie sau Nutriție, specialiștii Cronos Med abordează sănătatea și frumusețea în mod integrativ, cu atenție deosebită la nevoile pacienților, personalizând până în cel mai mic detaliu fiecare plan de intervenție.

Cu o experiență de peste 25 de ani în chirurgia estetică, Dr. Stan are dublă specializare în ORL și Chirurgie Cervico-Facială la Spitalul Panduri, București, sub îndrumarea Prof. Dr. Hociota, și Chirurgie plastică și reconstructivă la Spitalul de Urgențe Floreasca, București, sub îndrumarea Prof. Dr. Ioan Lascar.

Este creatorul implanturilor mamare de ultimă generație, cu înveliș din polituretan, este membru activ al societăților internaționale de chirurgie estetică, plastică și reconstructivă și chirurgul cu cea mai mare experiență din lume, în folosirea protezelor cu 2 tipuri de gel siliconic.

În căutarea permanentă a frumosului, Dr. Constantin Stan, are propria filosofie; “Este acel ceva ce te face să te simți relaxat când îl privești, când e aproape. Este ceva care îți dă o energie pozitivă, te face să visezi.” Cronos Med este locul unde pacienții vor descoperi secretele unei noi calități a vieții și soluții anti-aginig de ultimă generație.

Close menu