Despre noi

De ce Cronos Aqua?

Cronos Aqua a apărut în Romania datorită credinței personale a echipei de management în beneficiile consumului de apă hidrogenată, vitală pentru o viață trăită sănătos în armonie și echilibru.

Acesta este motivul pentru care am combinat ani de studii și cercetare cu principiile tehnologiei moderne pentru a dezvolta un dispozitiv premium, portabil, care hidrogenează și energizează fiecare moleculă de apă și care garantează că tu și familia ta beneficiați de maximum vitalitate cu fiecare gură de apă hidrogenată consumată.

Echipa Cronos Meds

heading-below
Dr. Constantin Stan

Dr. Constantin Stan

Diana Vitan Martinas

Diana Vitan Martinas

Marcel Martinas

Marcel Martinas

Ciprian Voin

Ciprian Voin

Florean Novac

Florean Novac

Bogdan Trastes

Bogdan Trastes

Află totul

Despre apa hydrogenată

În urmă cu aproximativ 100 de ani, un grup de cercetători din Europa au început să reflecte împreună asupra importanței pe care apa o are pentru corpul uman. Ei au documentat o serie de experiențe pe care oamenii le aveau în urma consumului de apă vie, găsita în izvoarele din țări ale Europei, printre care amintim izvorul Lourdes din Franța și de Noel din Germania.

Cercetătorii au dedus că o varietate de boli cornice pot fi combătute dacă se asigură un consum zilnic, regulat, de apă cu proprietăți speciale. În 1956 doctorul Dunham-Harman (UK) a dezvoltat teoria conform căreia radicalii liberi, produși în timpul procesului metabolic celular, au un efect dăunator asupra omului deoarece accelerează degenerarea corpului prin procesul de îmbătrânire și reduce vitalitatea întregului organism.

Studiile ulterioare au demonstrat că radicalii liberi sunt majoritatea în legatura directă cu oxizii activi, iar dupa ani de cercetare experții au ajuns la concluzia că hidrogenul este unul dintre cei mai eficienți antioxidanți care ajută corpul în lupta continuă împotriva efectelor îmbătrânirii.

Acesta a fost momentul în care apa hidrogenată a luat naștere!

Price Only

912.00lei

Close menu